Insoo Kim Berg and Arnoud Huibers


Insoo Kim Berg (USA) en Arnoud Huibers (NL), oprichters van Solutions Centre.


Insoo Kim Berg
(1934-2007) co-ontwikkelde de Oplossingsgerichte Therapie en is auteur van vele boeken die inmiddels vertaald zijn in zeventien talen. Ze werd geboren in Korea en opgeleid in de Verenigde Staten en combineerde Westerse en Oosterse manieren om oplossingen te vinden.  Insoo was expert in het samenwerken met "multi-problem" gezinnen, drugs- en alcoholverslaafden, daklozen en delinquente adolescenten en hun gezinnen. Zij was een "master" therapeut en adviseur van vele organisaties en scholen. Zij gaf lezingen over de gehele wereld.Arnoud Huibers, Gz-psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut en trainer, studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdocoraal opgeleid in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Hij werkt in een zelfstandig gevestigde praktijk in Utrecht en is lid van het NIP, NVRG, VKJP, NVVP, NVP. Arnoud geeft trainingen en lezingen over de oplossingsgerichte benadering en adviseert organisaties en scholen, in Nederland, Europa en het Carribisch gebied. Vakkundigheid, rust, humor en enthousiasme kenmerken zijn stijl van trainen. 

 

 

Wat kan Solutions Centre voor u doen?
 
  • Wij ontwerpen trainingen voor u en uw collega's zodat u het oplossingsgerichte gedachtengoed kunt toepassen in uw werksetting.
  • Wij bieden supervisie om uw oplossingsgerichte vaardigheden te vergroten.
  • We bieden consultatie om de hulpbronnen van uw organisatie te maximaliseren.
  • Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten die kunnen helpen om de oplossingsgerichte benadering toe te passen in verschillennde werksettings. Wij kunnen u een specialist adviseren die het beste past bij uw wensen.
  •  
Indien u een vraag heeft of een suggestie, neemt u svp contact op met Arnoud Huibers, directeur van Solutions Centre.

 

Solution Focused centers worldwide Links
IOPC
Sign in for a free regular Newsletter